Video: O masina a luat foc. Proprietarul abia o cumparase. “Am fost cu masina la Cluj, de doua ori. Am venit, am parcat-o frumos aici. Nu a dat simptome, absolut nimic”

Updated on mai 29, 2015

Un Paugeot din 2003 a luat foc ieri pe o stradă din Gherla. Mașina a fost achiziționată cu o zi înainte și a luat foc la câteva minute după ce proprietarul a ieșit din autoturism.

La faţa locului s-au deplasat pompierii voluntari din Gherla, chemați de vecinii speriați, care au reuşit după 20 de minute să lichideze incendiul. Autoturismul, însă, a fost distrus în proporţie de peste 90% din acesta rămânând doar caroseria.

Deoarece maşina a fost cumpărată ieri toate actele, alături de asigurare, au ars în incendiu, iar acum gherleanul s-a ales cu o pagubă de câteva mii de euro.

Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a fost provocat de un scurt-circuit la instalaţia electrică a maşină.

“Am fost cu maşina la Cluj, de două ori. Am venit, am parcat-o frumos aici. Nu a dat simptome, absolut nimic. Ieri am cumpărat maşina, absolut nimic, simptome să fie ceva. Am închis-o, am luat altă maşină şi am mers la spălătorie şi m-a sunat soţia că s-a aprins maşina (…) Poate de la cine am luat-o să fi făcut o improvizaţie sau ceva, nu ştiu. (…) Toate au fost în maşina: acte, talon, a. sigurare, rovinieta, tot-tot” a declarat proprietarul maşinii, pentru dejeanul.ro

error: Content is protected !!