Cluj: Curse suplimentare intre cele doua mall-uri din oras anunta Compania de Transport Public

Updated on mai 26, 2015

În urma solicitării angajaților de la Polus, numărul autobuzelor de pe linia 24B, care face legătura între cele două centre centre comerciale din oraș, va fi suplimentat de CTP Cluj.

Aceștia s-au plâns nu pot ajunge la serviciu în timp util pentru a pregăti magazinele pentru deschidere, în timp ce seara nu reuşesc să prindă ultimul autobuz de întoarcere.

După noul orar, care va fi introdus începând cu data de 2 iunie, în zilele lucrătoare, autobuzele vor pleca, de pe strada Unirii, la ora 06:10, respectiv 07:15, dar şi la ora 22:05, în timp ce de la Polus autobuzele vor pleca la 06:40, 07:51, dar şi la 22:40. În weekend primul autobuz va pleca de pe strada Unirii de la ora 07:15, iar ultimul la 22:05, în timp ce de la Polus ora de plecare va fi 07:51, respectiv 22:35. Restul programului de transport rămâne nemodificat.

1

(foto cluj.stfp.net)

„Se poate observa că pentru zilele lucrătoare am introdus o cursă suplimentară cererii formulate, pentru a veni şi în sprijinul celor care se deplasează spre unităţile de învăţământ sau spre locurile de muncă din Cluj-Napoca”, se arată în răspunsul CTP către consilierul local Ioan Bîldea, cel care a trimis solicitarea angajaților de la Polus către Compania de Transport Public.

error: Content is protected !!