Cluj: Un soldat NATO, mutilat intr-un club. ”Daca vor sa arunce vina pe noi, nu o sa le mearga”, spun reprezentantii barului.

Updated on mai 25, 2015

Un incident extrem de grav a avut loc sâmbătă noapte în clubul After Eight din Cluj Napoca.  În jurul orei 4.20 dimineata un soldat NATO ar fi iesit din club in fata bodyguarzilor, în stare fizică perfectă după care ar fi intrat în baia doamnelor, unde a fost găsit mutilat o ora mai târziu.

Procurorii Parchetului Militar, poliţişti, dar şi reprezentanţi ai Comandamentului NATO s-au sesizat în acest caz şi au început o anchetă.

”Daca vor sa arunce vina pe noi, nu o sa le mearga. Nimeni nu a intrat in acea toaleta cat timp am fost noi acolo si este foarte posibil ca el sa se fi automutilat, poate chiar in urma consumului unor substante halucinogene.

Baia fetelor e foarte mica si nu permite posibilitatea unor batai de asemenea anvergura. Poate ca soldatul vrea sa se scoata, ca sa dea vina pe noi, dar ne vom apara!”, a declarat unul dintre angajatii clubului pentru ziar de cluj.

Citeste si

Cluj: Cazul soldatului NATO mutilat. „A fost un accident. Acest domn a intrat singur in toaleta doamnelor unde a lesinat si a dat cu capul de vasul de wc”, spune patronul barului.

error: Content is protected !!