Cluj: Noi posibilitati de cazare la Untold Festival: Campusul Untold

Updated on mai 25, 2015

Organizatorii Untold Festival au anunțat noi posibilități de cazare la cel mai mare eveniment din țară.  Primele 1.000 de locuri de cazare in campus sunt disponibile in complexul studentesc din Hasdeu, urmand ca in perioada urmatoare sa se faca acces si in alte campusuri studentesti din oras.

Unitatile de cazare de pe raza municipiului Cluj-Napoca sunt epuizate pe perioada festivalului, iar organizatorii Untold vin in intampinarea cererii mari si pun la dispozitia festivalierilor posibilitati de cazare in Campusul Untold, pe langa cele 25.000 de locuri din Campingul Oficial din Livada Palocsay.

“Venim in spijinul festivalierilor cu locuri de cazare in Camping si Campusul Untold. Cei care doresc un confort sporit pot opta pentru cazari in campusurile studentesti. Pentru inceput, primele 1.000 locuri pregatite pentru vanzare sunt in caminele din Hasdeu, mai exact caminele 2, 3 si 5, urmand ca in viitorul apropiat sa anuntam locuri disponibile pentru cazare in perioada festivalului si in alte campusuri studentesti.” spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Pretul unui pat este de 60 de lei (+ 9%TVA), iar achizitia acestuia poate fi facuta doar pe intreaga perioada a festivalului, in baza codului de pe abonamentul sau biletul de festival.

 

error: Content is protected !!