CFR Cluj si-a RECUPERAT punctele de la TAS si ramane in prima Liga. „U” Cluj a retrogradat matematic in urma acestei decizii

Updated on mai 22, 2015 TAS i-a anunţat azi pe cei de la CFR Cluj că şi-au primit înapoi cele 24 de puncte pierdute la instanţele fotbalistice interne din cauza datoriilor către 6 jucători.

Cei din Gruia au fost mereu optimişti, invocînd că hotărîrea Comisiei de Disciplină FRF a venit ulterior intrării oficiale în insolvenţă, produsă în aceeaşi zi.

“Mă aşteptam la această decizie de la TAS. Am avut nişte apărători excepţionali, iar avocaţii şi-au făcut meseria. Nu aveam cum să pierdem pentru că legea insolvenţei ne dădea dreptate. S-a făcut un abuz mare împotriva CFR-ului atunci cînd s-a luat decizia de a ni se lua cele 24 de puncte”, a zis Iuliu Mureşan pentru GSP.RO.

Preşedintele clujenilor şi-a făcut deja planuri pentru sezonul viitor, anunta gsp.ro.:

“După decizia de azi am primit deja foarte multe telefoane de la investitori care vor să bage bani la CFR Cluj. Sînt şanse mari ca echipa să arate la fel de bine ca anii trecuţi, cînd eram o forţă în Liga 1. Viitorul va fi mult mai bun pentru noi şi sînt sigur că echipa va arăta mult mai bine”.

Despre problemele pe care le-au avut în acest sezon, Mureşan a punctat:

“Din păcate, ne-am trezit tîrziu şi am pierdut multe puncte după ce am primit decizia iniţială de la FRF. Acum jucătorii au altă stare de spirit, au dovedit că au luat caracter puternic şi au cîştigat ultimele meciuri”.

 CUM ARATĂ ACUM CLASAMENTUL

CFR Cluj va urca astfel pe locul 3 cu 54 de puncte, iar Gaz Metan cade pe loc retrogradabil, fiind pe locul 13.

În acest moment Universitatea Cluj este retrogradată din punct de vedere matematic, iar FC Braşov şi Rapid mai au şanse minime de a scăpa.

“Stegarii” sînt la mîna rezultatelor, iar în aceeaşi situaţie este şi Rapid. Orice punct al Concordiei în aceste ultime două etape ar retrograda şi FC Braşov.

error: Content is protected !!