Proiect de lux finalizat la Cluj: 91 de apartamente „Riviera” care imbina confortul cu locatia si dotarile exclusiviste

Updated on mai 20, 2015

Eficiente si spatioase, apartamentele Riviera propun un nou mod de viata. Situat aproape de tot ceea ce inseamna spectacol urban, noul ansamblu rezidential de langa lacul Gheorgheni isi propune sa aduca un plus de valoare pietei imobiliare clujene prin locuinte moderne care imbina compartimentari practice cu dotari tehnice superioare.

Complexul este compus din: 91 de locuinte cu 2, 3 si 4 camere, cu suprafete intre 45 si 156 mp spatii comerciale la parter centru de relaxare cu piscina interioara si salon de infrumusetare locuri de parcare acoperite, la demisolul imobilului spatii verzi.

Riviera Luxury Residence a fost finalizat in luna aprilie 2015, momentan fiind in faza de obtinere a CF-urilor pentru apartamente.

Accesul in imobil se face prin doua puncte prevazute cu control acces, iar la punctul de acces dinspre str. Theodor Mihali va fi instalat si un post de paza umana 24/24 pentru a limita accesul persoanelor straine in incinta condominiului.

1

Locuintele pot fi livrate si complet finisate, cu costuri aditionale, in functie de materialele si finisajele alese. Cei care vor achizitiona apartamente in ansamblul Riviera Luxury Residence vor beneficia de o serie de facilitati prin Cardul Avantaj. Acest card le va permite proprietarilor sa obtina reduceri de 10% la o serie de servicii de la partenerii nostri printre care Cadoro Mobili, Woodcore, Piastrelle si altii.

Riviera este in curs de certificare ca si Cladire Verde, o acreditare care va atesta sustenabilitatea constructiei si impactul redus pe care aceasta il are asupra mediului.

S-au integrat o serie de solutii tehnice care vor avea ca rezultat consumul redus de energie si agent termic, respectiv reducerea costurilor la utilitati. Spre exemplu, imobilul a fost proiectat astfel incat un apartament de 3 camere de aprox. 80 mp sa nu depaseasca un cost total cu energia termica de aprox. 250 Eur/an.

error: Content is protected !!