Cluj: Organizatia Studentilor Medicinisti organizeaza campania „Doneaza sange! Fii erou!”. Cine doreste sa doneze sange este asteptat la sediul CRTS

Updated on mai 4, 2015 Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj (OSM Cluj), în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj (CRTS), organizează campania ‘Donează sânge! Fii erou!’. Persoanele care doresc să doneze sânge sunt aşteptate cu buletinul/cartea de identitate între 4-8 mai 2015, orele 07:30-13:00, la sediul CRTS, str. N. Bălcescu nr. 18.

De 15 ani Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, desfăşoară campanii de donare de sânge.

Deficitul de unităţi de sânge şi preparate din sânge necesare salvării vieţii unor bolnavi cu care se confruntă clinicile universitare clujene a motivat voluntarii Organizaţiei Studenţilor Medicinişti din Cluj, prin proiectul ‘Donează sânge! Fii erou!’, să ajute Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj să acopere aceste necesităţi.

Pe perioada campaniei dorim ca numărul de donatori să se ridice la 600 şi să se recolteze o cantitate de aproximativ 270 litri de sânge. Clujul este primul şi singurul centru universitar care a reuşit pe parcursul ultimelor campanii organizate să mobilizeze un număr atât de mare de donatori în doar 5 zile.

Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj este organizaţia reprezentativă pentru studenţii Facultăţii de Medicină din cadrul UMF ‘Iuliu Haţieganu’ Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!