Cluj: Coincidenta macabra in cazul tinerei care a murit intr-un accident de offroad: fratele ei a murit in acelasi mod

Updated on mai 3, 2015 Coincidente macabre in familia Simonei, tanara de 26 de ani care a murit intr-un accident de offroad pe Muntele Rece, langa Cluj.

 

Rudele retraiesc parca tragedia de acum 5 ani, cand l-au pierdut pe fratele Simonei, intr-un accident de motocicleta. Ca si fratele ei, Simona era pasionata de sporturile extreme si tocmai asta i-a adus moartea.

De 1 Mai, fata a iesit la plimbare cu prietenul ei, prin padure, insa vehiculul special echipat pentru off-road in care se aflau s-a rasturnat, anunta stirileprotv.ro. Soferul a incercat sa urce o panta si exact cand a ajuns in varf, s-a rostogolit 100 de metri pana in vale.

Fata a fost proiectata din masina si s-a lovit grav la cap. In urma autopsiei, legistii au constatat ca tanara a suferit mai multe leziuni la coaste, dar spun ei, s-a stins in urma unor fracturi craniene. I

Simona stia foarte bine ca este periculos ce face, dar si-a asumat mereu riscul. Pasiunea pentru off-road a facut-o sa investeasca mult si in echipamentele de protectie. Se pare ca n-a fost de ajuns.

error: Content is protected !!