Accident Cluj: O tanara pasionata de sporturile extreme a murit dupa ce s-a rasturnat cu un vehicul offroad

Updated on mai 2, 2015

O zi perfecta de 1 Mai s-a terminat tragic pentru o tanara de 26 de ani din judetul Cluj.

A plecat la plimbare cu prietenii in zona Muntele Rece, numai ca vehiculul special echipat pentru off-road in care se afla s-a rasturnat si ea a murit pe loc.

Soferul a incercat sa urce o panta in padure, insa aproape de varf a pierdut controlul masinii si s-a rastogolit 100 de metri, pana in vale.

De cativa ani Simona era pasionata de sporturi extreme. Se vede asta cel mai bine din postarile pe care le facea pe pagina sa de Facebook. S-a filmat de nenumarate ori in autovehiculul offroad si pe pantele abrupte pe care le urca. Dar nu s-a gandit ca tocmai aceasta pasiune si indrazneala cu care depasea limitele ar putea sa-i aduca moartea, anunță stirileprotv.ro

La fel ca si alta data, sambata dimineata tanara de 26 de ani a plecat cu prietenii la Muntele Rece. Se afla pe scaunul din dreapta cand soferul a incercat o manevra periculoasa. Trebuia sa urce o panta abrupta si nu era prima data cand isi puneau viata in pericol in asemenea fel. Mai aveau putin pana in varful dealului, cand autovehiculul i-a scapat de sub control si s-au rastogolit 100 de metri, pana in vale. Fata n-a mai avut nicio sansa, desi purta casca de protectie. El a scapat teafar.

Inspector de politie Simona Virci, purtatorul de cuvânt al IPJ Cluj: “In cauza s-a deschis un dosar penal pentru fapta de ucidere din culpa, urmeaza sa se stabileasca cauza care a produs incidentul.”

Simona stia foarte bine ca este periculos ce face, dar si-a asumat mereu riscul! Pasiunea pentru offroad a facut-o sa investeasca mult si in echipamentele de protectie. Se pare insa ca n-a fost de ajuns pentru ca moartea s-o ocoleasca.

error: Content is protected !!