Video Cluj: A reusit sa fure 2.200 de lei dintr-o benzinarie, fara ca vanzatorul sa se prinda. Vezi metoda folosita de barbat

Updated on aprilie 30, 2015 Un individ a reusit sa fure 2.200 de lei dintr-o benzinarie din Cluj, chiar de sub nasul vanzatorului, care nici nu si-a dat seama ce se intampla.

Abia la sfarsitul turei, cand s-a facut casa, a constatat paguba, iar cand au fost vizionate imaginile surprinse de camera de supraveghere, patronii au vazut si cine este hotul.

Hotul, un barbat de aproximativ 30 ani cu ochelari negri de soare, a facut niste cumparaturi din benzinarie, apoi a asezat produsele pe tejghea in fata vanzatorului. Ii ofera acestuia o bancnota, iar cand primeste restul, scoate o alta bancnota din buzunar, pe care ii cere angajatului sa i-o schimbe.

Se apleaca brusc si ia din casa de marcat un teanc mare de bani, pe care i-l flutura acestuia in fata, chipurile ca sa ii explice ce fel de bancnote ar vrea, anunta stirileprotv.ro.

Apoi, fara ca vanzatorul sa observe, subtilizeaza o parte din bani, pe care ii baga iute in buzunar si parareste benzinaria.

Furtul a fost sesizat abia dupa cateva ore, iar cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele video, politistii spera sa-l prinda pe individ.

PS: Este posibil ca pe unele telefoane mobile acest video sa nu ruleze. Ne cerem scuze

error: Content is protected !!