Cluj: Incendiu de proportii la doua imobile. 3 autospeciale de stingere a incendiilor s-au deplasat la fata locului

Updated on aprilie 29, 2015 Incendiu de proporții, miercuri dimineață, la Cluj-Napoca, după ce o magazie plină cu diverse materiale s-a aprins și a fost distrusă de flăcări. Focul s-a extins rapid și la o a doua magazie și ulterior la două case aflate în apropiere. Din fericire nu au existat victime, iar pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului cu 3 autospeciale de stingere a incendiilor.

„Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale de stingere, incendiul s-a stins relativ repede. Prima magazie care era plină cu materiale a ars în totalitate, iar cea de a doua magazie a ars parțial.

Focul s-a extins și la o casă din apropiere, unde a ars o încăpere și aproximativ 10 metri pătrați dina coperiș. Persoanele aflate în casă s-au auto-evacuat, astfel că nu au fost victime. a fost afectată de flăcări și o a doua casă, dar în măsură mică, a ars o margine din acoperiș”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei, Andrei Biriș, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj a mai spus că pompierii urmează să stabilească în scurt timp cauza probabilă a incendiului.

error: Content is protected !!