CTP Cluj mai muta o statie de autobuz si multumeste pentru intelegere ca nu respecta orarul de circulatie. Lucrarile de modernizare au produs perturbari in trafic

Updated on aprilie 28, 2015 CTP Cluj anunta ca muta o statie de pe strada Horea din cauza lucrarilor de modernizare:

„Ca urmare a demararii lucrarilor de modernizare a strazii Horea, care fac parte din proiectul „Refacerea infrastructurii Orasului Comoara”, incepand cu data de 27 aprilie 2015 statia „Closca” de pe str. Horea pentru liniile de autobuz si troleibuz (sensul spre P-ta Garii) se muta dupa peronul de tramvai, in dreptul Bisericii Sf. Nicolae (str. Horea nr. 44-46)”.

Datorita lucrarilor de modernizare pe strazile Memorandumului si Horea, care fac parte din proiectul „Refacerea infrastructurii Orasului Comoara”, precum si a altor lucrari de reparatii executate asupra tramei stradale in mai multe cartiere ale municipiului, traficul general supraaglomerat produce ambuteiaje si blocaje in circulatie, mai ales in intervalele orare de varf.

„Astfel, Compania de Transport Public Cluj-Napoca a fost nevoita sa reloce cateva statii si intampina mari dificultati in respectarea graficelor de circulatie, din cauza majorarii timpului de parcurs pe majoritatea liniilor de transport.
Informandu-va pe aceasta cale ca perturbarile in trafic si nerespectarea orarelor de circulatie se produc in aceasta perioada din cauze independente de Compania de Transport Public, va multumim pentru intelegere”.

error: Content is protected !!