(Video) Cluj: Sistem revolutionar de parcare intre blocuri propus primariei. „Cu 2-3 echipamente de genul asta se rezolva criza locurilor de parcare si se poate pune inclusiv o taxa modica pentru folosire”

Updated on aprilie 27, 2015 Câţiva clujeni i-au cerut primarului Emil Boc adoptarea unui sistem de parcare ingenios, care ar urma să rezolve în mare măsură nemulţumirile celor care nu au unde să-şi lase maşinile.

Pe internet a apărut, de câteva zile, un clip video care arată cum funcţionează sistemul ce are menirea de a parca peste 10 maşini pe o suprafaţă mică de teren. Câţiva clujeni au rămas impresionaţi de tehnica prin care ar urma să fie rezolvată, în mare parte, problema locurilor de parcare din oraş şi i-au cerut primarului Emil Boc să analizeze această posibilitate.

„O idee superbă pentru crearea de locuri de parcare pe un spaţiu foarte mic. Cred că se pot face lejer pe lângă blocuri. Cu 2-3 echipamente de genul ăsta se rezolvă criza locurilor de parcare şi se poate pune inclusiv o taxă modică pentru folosire, gen actualele abonamente anuale”, i-a scris o persoană primarului Clujului pe contul acestuia de Facebook, citata de citynews.ro.

Deocamdată, însă, singurele variante pe care Primăria le analizează sunt demolarea actualelor garaje şi construirea a cât mai multor parkinguri de mari dimensiuni pentru a compensa lipsa acestora.

error: Content is protected !!