Cluj: Restrictii de circulatie pe strada Oasului. Reincep lucrarile la Podul Nadas

Updated on aprilie 22, 2015

Primăria municipiului Cluj a anunțat noi restricții de circulație pe strada Oașului ca urmare a reînceperii lucrărilor în zona podului Nadăș.

Lucrările la respectivul pod ar fi trebuit terminate în noiembrie 2014, însă anumite probleme tehnice, la care s-a adăugat şi venirea frigului, au amânat data finalizării.

Traficul rutier va avea de suferit din până în cursul lunii iunie, când ar trebui finalizate lucrările. Până atunci vor fi interzise în zona podului oprirea,  staţionarea şi parcarea.

„Având în vedere că pe această stradă se execută şi lucrări de modernizare a tramei stradale, circulaţia auto se va desfăşura pe fiecare sens de circulaţie pe linia de tramvai, iar în zona de lucrări la linia de tramvai, pe banda I (de la bordură).

Zona de lucrări este semnalizată cu indicatoare rutiere reflectorizante. Ne cerem scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie”, au anunţat reprezentanţii primăriei.

error: Content is protected !!