Cluj: Profesor de franceza cercetat penal de catre politistii de la Sectia 4 pentru rele tratamente aplicate copiilor. Elevul care a cazut in mainile profesorului Pitoiu a ajuns la Urgenta cu o ureche care sangera

Updated on aprilie 16, 2015 După scandalul de la Liceul de Muzică din Cluj, unde o învățătoare își teroriza elevii, un profesor, de data asta de limba franceză, este cercetat penal de către polițiștii de la Secția 4 din Cluj Napoca pentru rele tratament aplicate minorilor.

Elevul care a căzut în mâinile profesorului Pițoiu a ajuns la Urgență cu o ureche care sângera.

Profesorul Ion Pițoiu are doar 27 de ani și predă limba franceză la Școala Octavian Goga din Cluj Napoca, fiind suplinitor. Pe numele lui Pițoiu a fost deschis un dosar penal deoarece obișnuiește să îi tragă foarte tare de urechi pe elevi, până le dă sângele.

Ultimul incident a avut loc pe data de 17 februarie 2015, chiar în curtea școlii, anunta evz.ro. Fără să știe nimeni care a fost motivul, lui Pițoiu i s-a pus ”pata” pe un copil de nouă ani care se juca în apropierea porții de ieșire din școală. La un moment dat, profesorul de franceză s-a dus spre copil și l-a tras atât de tare de ureche încât i-a dat sângele.

Mama elevului, M. I. , susține că incidentul s-a petrecut în pauza de la ora 12, în curtea școlii.

”După incident fiul meu a fost dus la cabinetul medical unde asistenta de serviciu a stabilit că trebuie să fie consultat de un specialist.

După câteva ore am ajuns la un specialist de la Unitatea de Primire a a Urgențelor, urechea copilului fiind foarte umflată. Medicul ne-a comunicat că a suferit un traumatism pavilionar ureche dreaptă și a sesizat Poliția”, a povestit mama elevului agresat.

 

error: Content is protected !!