Cluj: „U” – CFR 1-0. Falub: “Suntem singurii din ultimii 50 de ani care joaca 4 meciuri in 9 zile”

Updated on aprilie 11, 2015 “U” Cluj mai face un pas către salvarea de la retrogradare. Grație victoriei din derby-ul cu CFR, din primul meci al etapei a 26-a, a ajuns la un punct distanță de ultimul loc care va rămâne în Liga 1, dar mai trebuie să aștepte și restul partidelor din această rundă.

Antrenorul “Șepcilor Roșii”, Adrian Falub, s-a arătat extrem de nemulțumit de programarea echipei sale în ultimele etape, spunând că Universitatea Cluj este singura echipă din ultimii 50 de ani care este pusă să joace 4 meciuri în 9 zile.

Totuși, și CFR a avut același parcurs, având în vedere că două dintre aceste 4 partide au fost jocuri directe între cele două reprezentante ale Clujului, anunta digisport.ro.

Seria Universității Cluj:

1 aprilie: U Cluj – CFR 0-0 (4-2 d.l.d.) – returul semifinalelor Cupei României
4 aprilie: U Cluj – Rapid 1-0 – Liga 1
7 aprilie: CSU Craiova – U Cluj 3-0 – Liga 1
10 aprilie: U Cluj – CFR Cluj 1-0 – Liga 1

Seria lui CFR Cluj:

1 aprilie: U Cluj – CFR 0-0 (4-2 d.l.d.) – returul semifinalelor Cupei României
4 aprilie: Astra – CFR Cluj 0-1 – Liga 1
7 aprilie: CFR Cluj – Oțelul 1-0 – Liga 1
10 aprilie: U Cluj – CFR Cluj 1-0 (Liga 1)

“M-am uitat pe statistici și suntem singura echipă din ultimii 50 de ani care a jucat 4 meciuri în 9 zile. E mai mult decât se poate. Am câștigat cu o execuție excelentă, după un meci echilibrat, fără prea mult ritm, pentru că era și greu să aibă ritm, după 4 meciuri jucate în 9 zile.”, a declarat Adrian Falub, la finalul meciului Universitatea Cluj – CFR Cluj 1-0.

“Îi felicit pe jucători pentru meciul de azi și pentru atitudinea de care au dat dovadă. Se putea termina și egal, dar cred că am meritat victoria fiindcă am crezut foarte mult în ea și ne-am dorit-o. Cred că ne putem împlini și visul de a rămâne în Liga 1.”, a adăugat antrenorul Universității Cluj.

“Morar e un jucător cu foarte multe calități. Din păcate, nu are continuitate, se accidentează des și pierde momente de pregătire, ca acum. Are ceva ce nu poate face toată lumea. Ne bazam pe el, fiindcă e singurul care poate face diferența atunci când intră.”, a mai spus Adrian Falub.

Din câte se pare, la Universitatea Cluj sunt 4 luni întârziere la salarii. Tehnicianul “Șepcilor Roșii” insistă pentru rezolvarea problemelor administrative, dar nu pune accent pe bani, ci pe insistența pentru o programare mai puțin solicitantă: “Așteptăm să se mai rezolve câte lucruri pe plan administrativ. Sunt mai multe probleme, dar pot fi întrebați cei din conducere. Cred că puteam face ceva presiuni pentru a nu juca atâtea meciuri în 9 zile”.

error: Content is protected !!