Cluj: Panica in hypermarket-ul Cora. Cumparatorii au fost evacuati din magazin

Updated on aprilie 10, 2015 Panică în Vinerea Mare în rândul celor care se aflau la cumpărături în hypermarket-ul Cora din Cluj-Napoca. O alarmă de incendiu i-a făcut pe cei aflați în magazin să își abandoneze coșurile cu cumpărături și să năvălească spre ieșirile magazinului.

Unii martori prezenți în magazin vineri dimineața când s-a declanșat alarma de incendiu spun că oamenii au fost efectiv evacuați din magazin, însă reprezentanții Cora susțin că alarma s-a declanșat accidental, iar cumpărătorii care au ieșit între timp din hypermarket au fost chemați să revină la cumpărături.

„Cora Cluj anunţă că astăzi, în cursul dimineţii, în magazin s-a declanşat accidental alarma de incendiu, în timp ce se executau lucrări de montare a unui senzor seismic la centrala termică.

Clienţii aflaţi în magazin au fost informaţi asupra situaţiei şi sfătuiţi să îşi continue cumpărăturile.

Cei care au ieşit totuşi din magazin când au auzit anunţul automat de evacuare s-au reîntors, în acest moment activitatea desfăşurându-se normal.”, au precizat reprezentanții hypermarketului prin intermediul unui comunicat de presă, la solicitarea Vocea Transilvaniei

Reprezentanții Cora au mai spus că programul magazinului se va desfășura normal în cursul zilei de vineri, adică până la ora 23:00.

error: Content is protected !!