Ultrasii Universitatii Cluj s-au razbunat pe jucatori: “Voi nu meritati la U sa jucati!”

Updated on martie 17, 2015 Fără gol marcat în retur, Universitatea Cluj a atras furia fanilor. La meciul cu FC Botoşani, suporterii s-au dezlănţuit la adresa conducerii, dar şi a jucătorilor lui Adi Falub.

“Voi nu meritaţi la U să jucaţi!”, au scandat ultraşii, care, în semn de protest pentru prestaţia echipei, au părăsit stadionul în minutul 80.

“Suporterii sunt supăraţi şi pe undeva îi înţelegem”, a spus Raul Ciupe, care a fost completat de Adrian Falub. “E normal. Suntem o echipă. Suntem U Cluj. Merităm să fim în Liga 1. Sunt condiţii pentru lucrul acesta. Suntem o echipă care nu câştigă de atâta timp. Normal că şi fanii sunt supăraţi. La fel cum suntem şi noi”.

Fanii au continuat protestul în afara arenei, unde au scandat împotriva jucătorilor: “Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele”, “Mergem peste tot cu voi, voi vă bateţi joc de noi” şi “Sunteţi nişte mizerii”, potrivit digisport.ro

Jucătorii Universităţii Cluj rămân însă optimişti, chiar dacă sunt în zona retrogradării, cu doar 20 de puncte în 22 de meciuri.

mjmj

(foto: stiridesport.ro)

“Ne pregătim, mergem înainte, mai sunt 13 etape de jucat, mai sunt echipe cu care ne luptăm, sunt aproape, dacă reuşim să legăm două victorii, putem să ieşim din zona retrogradării. Putem crede că se salvează pentru că între noi şi locul 9 sunt 5-6 puncte”, a adăugat Ciupe.

“Trec etapele pe lângă noi şi pierdem puncte importante şi nu le pierdem pentru că nu merităm să le câştigăm. Pe mine, asta mă dezamăgeşte şi asta mă doare, că meritam să câştigăm punctele cu Chiajna şi cu Botoşaniul acasă”, a specificat tehnicianul “şepcilor roşii”.

error: Content is protected !!