Cluj: Gata cu statul la cozi, la Serviciul de Permise si Inmatriculari! Programarile se fac de acum online

Updated on martie 17, 2015 Veste bună venită de la Serviciul de Înmatriculări și Permise Auto Cluj, al doilea cel mai aglomerat serviciu de acest fel, după cel din București. De marți programările pentru înmatriculări, radieri sau obținere de permise auto se pot face și online, astfel că timpul de așteptare la ghișee va scădea și vor dispărea cozile de la acest serviciu.

„Având în vedere că în ceea ce privește numărul de lucrători suntem limitați de niște restricții impuse la nivel național, încercăm să ne desfășurăm activitatea bine pe alte paliere.

 

Am renovat, am instalat noi aparate de emitere a numerelor de ordine, iar trendul este de a ne muta într-o locație mai mare.

 

Acest serviciu de planificare pe internet este în trendul de dezvoltare al lumii și vedeți, pe modelul celor de la RAR am încercat să găsim o soluție care este mult mai lejeră pentru o parte din cetățeni care au timpul limitat.

Astfel ei vor ști exact la ce oră și în ce zivor fi deserviți, cu rugămintea de a veni la ora planificării, nu după ora planificării.

Vom avea un ghișeu, ghișeul 4, care e evidențiat pentru serviciile online, în funcție de ce se întâmplă în viitor, vom vedea dacă este cazul să facem planificare online la toate ghișeele”, a declarat cms. șef Dan Florian, șeful Serviciului de Permise Auto și Înmatriculări Cluj, citat de Vocea Transilvaniei.

Dan Florian a mai precizat că în paralel cu programările online, vor funcționa și programările la sediul Serviciului, iar oamenii vor fi serviți în baza unor numere de ordine.

La Serviciul de Permise Auto și Înmatriculări sunt deserviți, zilnic, în jur ce 600 de cetățeni.

Statisticile arată că serviciul de Permise Auto și Înmatriculări din Cluj este cel mai aglomerat din țară, după București.

error: Content is protected !!