Pensionara din Cluj, superpirat online, a ajuns vedeta pe internet. torrentfreak.com: Cea mai batrana persoana urmarita penal pentru o astfel de infractiune

Updated on martie 16, 2015 Femeia de 63 de ani din Cluj, urmărită penal pentru filesharing, a ajuns să fie „vedetă” pe internet, unde este considerată ca fiind cel mai în vârstă „pirat online”. Site-ul torrentfreak.com scrie despre clujeancă, iar autorul articolului spune că femeia dovedeşte că niciodată nu e prea târziu să înveţi lucruri noi.

Site-ul vorbeşte despre lupta pe care autorităţile o dau cu pirateria online şi subliniază faptul că majoritatea celor care piratează conţinut prin intermediul internetului primesc doar o scrisoare în poştă, prin care sunt avertizaţi că riscă pedepse aspre.

Chiar şi aşa, scrie torrentfreak.com, uneori se ajunge şi la arestări, iar nu întotdeauna cei vizaţi sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, pasionaţi de tehnologie, potrivit Vocea Transilvaniei. Site-ul aminteşte de faptul că, în 2011, o bunică de 58 de ani din Scoţia a fost condamnată la trei ani cu suspendare pentru că a distribuit materiale pe internet.

Apoi, torrentfreak.com vorbeşte despre cazul clujencei de 63 de ani, despre care spune că ar putea fi cea mai bătrână persoană care să fie urmărită penal pentru o astfel de infracţiune.

error: Content is protected !!