Cluj: Gala de Arte Martiale Mixte si Kickbox in Cusca

Updated on martie 13, 2015

In data de 21 Martie 2015 incepand cu ora 19:00 va avea loc cea de a 4-a editie a Galei de Arte Martiale Mixte si Kickbox in Cusca de la Cluj-Napoca.

La acest super eveniment sportiv vor participa cei mai buni luptatori de MMA si Kickbox din Cluj-Napoca: Maris Ciprian, Dorin Stan, Flavius Porutiu, Stanislav Grosu, Livius Bacila, Nut Bogdan, Neag Adrian si Pisari Andrei. Pe langa sportivii clujeni vor fi prezenti in cusca cativa dintre cei mai buni si mediatizati sportivi romani din tara dar si din strainatate.

”Va astept in numar cat mai mare sa fiti alaturi de mine si sa ma sustineti pe 21 Martie! De ziua mea va promit un meci spectaculos si va promit victoria!, a spus Maris Ciprian

„Am avut un an 2014 foarte bun. Am reusit sa castig in fata multor sportivi bine cotati. Vreau sa demonstrez ca titlul de Vicecampion Mondial de K1 castigat la World K1 Amateur Open in Anglia este doar inceputul unui drum important pe care il doresc.” a declarat Flavius Porutiu.


Dorin Stan si Livius Bacila vin amandoi dupa un eveniment in care au castigat Centurile la Kickbox intr-o promotie nationala. Ei sunt motivati sa-si confirme inca odata valoarea si locul intre cei mai buni kickboxeri din tara.

Cantarul oficial va avea loc Vineri 20 martie, incepand cu ora 19:00 la Iulius Mall unde va asteptam in numar cat mai mare pentru a-i sustine pe sportivii nostri.

Publicul va putea asista in aceasta saptamana sportivii clujeni care vor face cateva demonstratii in Cusca amplasata pe Bulevardul Eroilor. Sunteti asteptati sa interactionati cu cei mai buni luptatori din Cluj si sa puteti primi autografe de la acestia.

Biletele se pot cumpara de la Shto College Bar, Standul de Bilete de la Iulius Mall, GG Sport din Observator, Vila 69 din Campus Hasdeu sau de la nr. De tel: 0748894984. Pret bilet 25 lei in tribuna si 100 lei Bilet la Masa VIP. Biletele se pot livra in oras fara alte costuri.

error: Content is protected !!