Cluj: „In Manastur abia se mai poate circula fara sa ai senzatia ca ti se intoarce stomacul pe dos. Intreg trotuarul este acoperit cu excremente de caine, si nu vorbesc de particule mici ci de ‘exemplare’ pe care nu le poti trece cu vederea”

Updated on martie 8, 2015 Sebestyen Judith din Cluj a reclamat primariei faptul ca in Manastur nu se mai poate circula civilizat din cauza excrementelor de caine. Ea a scris pe platforma domnueprimar.ro:

„A-si dori sa va aduc la cunostinta doua chestiuni extrem de importante!

Primul este un fenomen extrem de dezgustator prezent pe mai toate strazile cartierului Manastur indeosebi pe strada Mehedinti de la magazinul Winmarkt fosta “Big” in sus precum si pe strada din spatele complexului mai sus mentionat.

Pe aceste doua strazi abia se mai poate circula fara sa ai senzatia ca ti se intoarece stomacul pe dos.

 

Intreg trotuarul este acoperit cu excremente de caine, si nu vorbesc de particule mici ci de ‘exemplare’ pe care nu le poti trece cu vederea.

A doua ar fi lipsa unei treceri de pietoni in preajma statiei de autobus de pe Calea Turzii, in dreptul intrarii pe strada Gheorghe Doja (fosta str.Lupeni). Sunt constienta ca circulatia este foarte intensa dar nu mi se pare normal sa nu poti traversa in cazul in care esti nevoit sa iei un autobus din sens invers.
Multumesc”

error: Content is protected !!