Cluj: Protestul unul fan Universitatea scandalizat de pretul biletelor la derby-ul CFR – „U”: a platit cu monede

Updated on martie 4, 2015

CFR Cluj şi Universitatea Cluj se întâlnesc miercuri seară într-o dublă manşă la finalul căreia una dintre echipe se va califica în finala Cupei României, o performanţă remarcabilă pentru două cluburi aflate în insolvenţă şi clasate la retrogradare în Liga I.

Dar miercuri, la ora 12:00, numărul de bilete de vândute la acest meci (peluză + tribuna II + VIP) era de doar 750! Motivul este lesne de înțeles: prețul scandalos setat de conducătorii gazdelor pentru un tichet de meci. Cel mai ieftin a costat 50 de RON.

De altfel, un suporter al Universității Cluj a ales un mod inedit de a protesta față de decizia conducerii CFR-ului anunta digisport.ro. Raul, un cunoscut mai vechi în rândul membrilor galeriei “Șepcilor Roșii”, a venit la stadion să-și cumpere bilet și a plătit doar cu monede 5, 10 și 50 de bani!

“Nu a fost nimic premeditat, dar azi de dimineață am descoperit banii în pusculiță și am ales această metodă de protest, pentru ca prețurile la bilete sunt enorme. Mereu au fost astfel de șicane înaintea derby-ului. Problema e că n-au vrut să-mi dea bilet inițial!”, a povestit Raul pentru Digi Sport, relatând faptul că a așteptat peste o oră și jumătate pentru achiziție.

grgrgr

După 90 de minute în care a încercat fără succes să obțină un bilet din partea angajatei de la stadion, ofițerul de presă de la CFR Cluj și-a făcut apariția și a rezolvat problema. “Mi se pare ciudat că nu au vrut să primească cei 50 de RON de la mine, având în vedere situația în care sunt ei acum”, a spus suporterul indignat.

Ineditul nu se oprește aici. Din ultimele informații, vom asista la o situație neobișnuită în momentul startului partidei.

Oficialii au mutat galeria CFR-ului la tribuna a doua, punând astfel la dispoziție biletele din peluză galeriei lui U! Practic, total atipic în fotbal, galeria echipei oaspete va ocupa peluza din spatele porții, singura de pe stadionul Constantin Rădulescu. “Este cea mai mare umilință pentru fanii CFR-ului!”, a mai exclamat Raul. O palidă satisfacție totuși, după șicanele la care a fost supus de rivalii din Gruia.

error: Content is protected !!