O parte din Cluj a ramas fara internet din cauza lui DOREL de la Ridicari Auto

Updated on februarie 25, 2015 O autospecială a Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj a rupt un cablul de fibră optică și a lăsat fără internet mai multe instituții importante și sute de abonați ai unui mare furnizor de internet.

Incidentul a avut loc marți după amiază, în  jurul orei 17.00 în Piața Avram Iancu din Cluj Napoca. Martorii incidentului spun că autospeciala care ridică mașinile parcate ilegal a intrat cu viteză mare în intersecție și a agățat cu brațul de ridicare mai multe cabluri aeriene.

”A trecut cu viteză și a rupt cablurile aeriene. Probabil brațul era mai sus decât ar fi trebuit să fie. A oprit după câțiva metri și a coborât un angajat. Apoi, la scurt timp s-au urcat și au plecat cu viteză ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat deși erau mai multe mașini parcate în zonă care au fost lovite de cablurile rupte”, a declarat un martor citat de evz.ro

După incident, martorul a plecat în urmărirea camionului în timp ce mai mulți șoferi a căror mașini au avut de suferit au sunat la Poliție. ”După ce am ajuns la garajul RADP, la scurt timp a ajuns o mașină de poliție. Agenții l-au pus să sufle în etilotest pe șofer și au demarat cercetările. Ne-au spus să mergem la Poliție să depunem reclamații dacă mașinile noastre au avut de suferit”, a mai declarat martorul.

error: Content is protected !!