Cluj: Garajele nu vor fi demolate in acest an. Ce pregateste primarul Emil Boc

Updated on februarie 24, 2015 Oamenii care deţin garaje printre blocurile din Cluj-Napoca pot sta liniştiţi şi în acest an. Emil Boc nu are de gând să mai înceapă demolarea lor în 2015, ci doar anul viitor.

Deşi numeroşi clujeni cer dispariţia garajelor cu aspect vizuat total neplăcut dintre blocurile actualei Capitale Europene a Tineretului, inclusiv prin intermediul unei pagini create pe Facebook, primarul Clujului pare că a dat înapoi.

După ce le-a pus gând rău acestor construcţii, edilul încearcă acum să se ascundă în spatele problemelor juridice ale terenurilor pe care au fost ridicate garajele şi pe care le-a invocat încă de anul trecut, potrivit citynews.ro.

Totuşi, motivul pentru care primarul nu prea vrea să urgenteze rezolvarea acestor probleme îl reprezintă apropierea anului electoral 2016. Conform unor surse din primăria clujeană, Emil Boc ar fi spus că nu vrea să şi-i pună în cap pe proprietarii de garaje din Cluj-Napoca tocmai înaintea alegerilor din vara anului următor, atunci când ţinteşte un alt mandat de primar.

„Emil Boc nu mai are de gând să-şi mai onoreze promisiunea de a demola garajele. Acesta se teme de furia celor care deţin garajele şi lasă această problemă în aer cel puţin până în 2016”, ne-au declarat sursele din primăria clujeană.

Reprezentanţii departamentului mass-media al primăriei clujene au spus că, în acest moment, demolarea garajelor ar fi blocată tocmai de eternele probleme juridice. Emil Boc nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere.

error: Content is protected !!