Cluj: Soferii beti au mai produs doua accidente in acest weekend. Un tanar a ajuns in stare grava la Urgente

Updated on februarie 23, 2015

Două accidente au avut loc în acest weekend în județul Cluj, ambele provocate de consumul excesiv de alcool.

Cel mai grav accident a avut loc sâmbătă seară, în localitatea clujeană Cămăraşu, în jurul orei 19.00, provocat de un bărbat de 52 de ani care a intrat pe contrasens și a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma acestui accident  circulaţia pe drumul care face legătura între Apahida şi Reghin a fost reluată în mod normal abia duminică dimineaţă, în jurul orei 09:00.

„Din primele verificări reiese că un conducător auto de 52 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 25 de ani. În urma impactului, tânărul a suferit leziuni grave, iar bărbatul de 52 de ani a fost rănit uşor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci, care a precizat că ambii conducători auto sunt din localitatea Mociu, citat de citynews.

Cu doar o oră şi jumătate mai devreme, un alt şofer beat a făcut un accident, de data aceasta pe un drum judeţean din localitatea Aluniş. Acesta, în vârstă de 46 de ani, s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului. Conducătorul auto s-a ales doar cu câteva răni uşoare.

error: Content is protected !!