Primaria Cluj inchide circulatia auto pe o strada din centrul orasului timp de sase ore pentru a fi demontate vechile corpuri de iluminat

Updated on februarie 21, 2015 Reprezentanţii municipalităţii clujene au anunţat că, pentru a fi demontate de pe faţadele clădirilor vechile corpuri de iluminat, strada I.C. Brătianu va fi închisă, sâmbătă, circulaţiei auto câteva ore.

Astfel, şoferii nu vor putea circula pe această stradă între orele 09:00 şi 15:00, perioadă în care vechile aparate de iluminat public şi reţeaua de alimentare aferentă de pe faţadele clădirilor vor fi demontate.

„Reamintim faptul că în lunile noiembrie-decembrie 2014 pe această stradă au fost montate, în cadrul proiectului ‘Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară’ aparate de iluminat performante, alimentate subteran şi echipate cu surse LED şi sistem de telegestiune”, au anunţat reprezentanţii primăriei clujene, citati de citynews.ro

Până la finalul acestui an, în cadrul proiectului “Cluj-Napoca, Oraşul Comoară” vor trebui modernizate alte trei străzi din oraş, Memorandumului, Moţilor şi Avram Iancu.

error: Content is protected !!