Cluj: „Au aparut mai multi caini fara stapan in zona Salii polivalente, Cluj Arena, Strada Salcamului (si stradutele adiacente)”

Updated on februarie 18, 2015 Adrian din Cluj reclama Primariei pe platforma domnuleprimar.ro faptul ca in zona Salii Polivalente au aparut mai multi caini fara stapan:

„Doresc sa sesizez faptul ca in ultimele saptamani au aparut mai multi caini fara stapan in zona Salii polivalente, Cluj Arena, Strada Salcamului (si stradutele adiacente). Problema e ca stau grupati cate 3-4 cel putin devenind foarte periculosi. Nu se pot oare lua ceva masuri in acest sens, mai ales ca este o zona unde sunt si multi copii si o zona de interes turistic a Clujului”.

Speram ca acesti caini nu vor fi agresivi asa cum s-a intamplat acum doua saptamani, cand un barbat de 63 de ani, F.B., maistru la o fabrica de confectii incaltaminte din zona podului IRA, a fost sfasiat de caini, in curtea unitatii.

Barbatul a fost gasit de portar, care a sunat la numarul de urgenta 112. Cand au sosit paramedicii, pierduse mult sange, avea tensiune scazuta si o stare hipotermica, pentru ca afara erau in jur de -2 grade

 

error: Content is protected !!