Bilete de tren falsificate in Cluj

Updated on februarie 18, 2015 Poliţiştii clujeni au demarat cercetările faţă de şase persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni prin care au produs un prejudiciu de peste 44.000 de lei.

„La data de 10 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, angajat la o firmă de transport, care, în perioada iulie 2012-februarie 2013 ar fi falsificat mai multe înscrisuri oficiale şi şi-ar fi însuşit aproximativ 9.060 de lei.

În fapt, acesta este bănuit că ar fi falsificat 50 de bilete de călătorie nenominale eliberate în tren, prin contrafacerea scrierii. (…) De asemenea, la data de 11 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov au cercetat cinci angajaţi ai unei firme de transport, care, în perioada august 2012-noiembrie 2014, ar fi modificat un exemplar de la bilete de călătorie eliberate în tren, prin contrafacerea scrierii. (…) Prejudiciul cauzat este de aproximativ 35.000 de lei’, se arată într-un comunicat transmis miercuri de IGPR, conform Vocea Transilvaniei.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals intelectual şi delapidare.

error: Content is protected !!