„Domnule primar, TOT Clujul este extrem de murdar. Ce facem? Asteptam primavara?” – Andrei Todica

Updated on februarie 11, 2015 Mai multi clujeni au reclamat Primariei, pe platforma domnuleprimar.ro , ca orasul Cluj este foarte murdar. Unul dintre acestia se intreaba daca trebuie asteptata primavara pentru a se face curatenie.

Tu esti multumit cum arata Clujul? Crezi ca s-ar putea face mai mult?

„Gropi, lipsa trotuare, lipsa cosuri de gunoi stradale pe strada Dumbrava Rosie. Pe cand se preconizeaza remedierea acestor situatii?

Linia de tramvai, reabilitata anul trecut, pe strada Oasului – Bvd Muncii – e deja afectata de gropi si capace de canal sub nivel. Va ganditi la o inspectie cat mai este garantie?

Domnule primar, TOT Clujul este extrem de murdar. Ce facem? Asteptam primavara?” – Andrei Todica

Un alt clujean, Ion:
„HALAL CAPITALA EUROPEANA. Bravos administratie locala. Asa trebuie sa arate nu o capitala europeana, ci un oras din Europa in 2015 ?

Intreg orasul este o groapa de gunoi. Plin de noroi, de gunoaie, de gropi in asfalt, de trotuare ca valurile Dunarii folosite pe post de parcari ( trebuie modificat codul rutier pentru a obliga pietonii sa circule pe carosabil , de capace de canal care nu sunt la nivelul carosabilului si multe altele.

Apropo acum cativa ani primarul se plimba cu un pahar pe bord pe Republicii. De ce nu se mai da in spectacol si acum ?

Parerea mea este ca atatia ani la primarie si la guvern l-au cam saturat pe Boc sa mai faca ceva in orasul CLUJ. Probabil are nostalgia lui Basescu si a lui Udrea pe care a sustinut-o in campanie. Din pacate orasul CLUJ arata in 2015 ca …. Bravo primare si toti cei care sunteti platiti de noi pentru a nu face nimic. RUSINE SA VA FIE”

error: Content is protected !!