Cluj: Concurs inedit de aptitudini pe bicileta la Salina Turda

Updated on februarie 11, 2015

Clujul Pedaleaza”organizeaza un concurs pentru tinerii biciclisti, pe mai multe categorii de varsta. Acest concurs face parte din proiectul “Micul Biciclist si siguranta lui”, in colaborare cu Primaria Cluj-Napoca si Inspectoratul de Politie al judetului Cluj.

Concursul va avea loc in data de 21 februarie de la ora 11.00, pe terenul de sport din sala Rudolf a Salinei Turda. Inscrierea in concurs se poate face online( clujulpedaleaza.ro – marti 11 februarie siteul nu va functiona, este in mentenanta), dar si la salina in ziua competitiei, iar casca de protectie si prezenta unui insotitor sunt obligatorii. Totodata copiii si insotitorii inscrisi in concurs vor avea intrare gratuita in salina.

“Clujul Pedaleaza” are ca scop promovarea ciclismului ca sport de masa, ca alternativă pentru deplasarea zilnică și ca stil de viață activ și sănătos. “Clujul Pedaleaza” iti ofera sansa sa participi la competitii de biciclete adresate tuturor biciclistilor, indiferent de varsta sau sex, cu experienta de o zi sau cu multi ani de pedalat, pe orice tip de bicicleta care este intr-o stare buna.

Prin specificul sau, campionatul “Clujul Pedaleaza” doreste sa combine distractia pe bicicleta cu spiritul de competitie, cu miscarea in natura si promovarea ciclismului ca sport de masa, sa insufle curajul necesar acelor biciclisti care pana acum au avut retineri pentru a face pasul urmator spre marile competitii, sa ofere oportunitatea tuturor participantilor sa-si masoare capacitatile si propriile performante si ocazia de a impartasii cu prietenii pasiunea lor pentru biciclete, in timp ce se distreaza intr-un cadru organizat.

error: Content is protected !!