Iohannis l-a decorat pe seful IPJ Cluj pentru MERITE deosebite. In ianuarie a avut cinci EVADATI

Updated on februarie 10, 2015 Vineri, președintele României, Klaus Iohannis a semnat un decret prin care mai mulți ofițeri din Poliția Română erau decorați Ordinul Bărbăție și Credință.

Printre cei decorați de președinte se numără și chestorul Tudor Grindean șeful IPJ Cluj. Ordinul Bărbăție și Credință se acordă la propunerea Ministrului de Interne iar pe diploma care însoțește decorația stă scris ”în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională şi a înaltului profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredinţate”.

Interesant este faptul că doar în luna ianuarie IPJ Cluj a avut cinci evadați, caz unic în istoria Poliției Române. Patru deținuți au evadat din arestul instituției după ce au îndepărtat o gratie care nu era fixată în perete iar un al cincilea a fugit din mașina de poliție care îl aducea de la Dej la Cluj, anunta evz.ro

De asemenea, în ultimele luni numărul infracțiunilor de furturi din locuințe a crescut alarmant, sute de familii din județul Cluj au căzut victime hoților.

error: Content is protected !!