Urmarire ca-n filme in Cluj. Un sofer care a accidentat grav un pieton a incercat sa scape de politisti

Updated on februarie 1, 2015 Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă dimineață pe strada Dâmboviţei din cartierul clujean Mărăşti. Șoferul unui autoturism a lovit un pieton care traversa strada neregulamentar. Bărbatul accidentat a fost lăsat pe stradă în stare gravă, șoferul părăsind locul accidentului. Poliția a găsit o plăcuță de înmatriculare de la mașină și a pornit pe urmele lui.

cdcd

Șoferul, un clujean de 29 de ani, a fugit imediat de la locul accidentului, lăsându-l pe pietonul grav rănit în drum. În urma accidentului, care a avut loc în jurul orei 9.30, una dintre plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului a căzut și a rămas la locul faptei. Polițiștii sosiți la fața locului, au pornit imediat pe urmele șoferului, după ce au dat mașina în urmărire, anunta  citynews.ro.

Mașina a fost identificată în trafic pe Calea Turzii, de poliţiştii din cadrul Secţiei 6, după aproximativ 30 de minute de la producerea accidentului. Ceea ce a urmat e parcă desprins din filme.

Șoferul care a produs accidentul și-a schimbat direcția de deplasare când a văzut echipajul poliției şi nu s-a oprit la semnalele acestora.

Poliţiştii au pornit în urmărirea lui şi după aproape un kilometru au reușit să îl blocheze în trafic. În acel moment șoferul a coborât din mașină și a încercat să fugă, însă a fost imobilizat de polițiști.

Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe 1 din Cluj-Napoca, pentru recoltare probe biologice. Polițiștii spun că bărbatul se comporta nefiresc, și că era incoerent atunci când a fost prins.

Pietonul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a vrut să treacă strada neregulamentar când a fost lovit de mașină. El a fost transportat în stare gravă la spital.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

error: Content is protected !!