Cluj: Accident in Floresti cu trei masini implicate. S-a format un blocaj pana in Grigorescu

Updated on ianuarie 28, 2015 Un accident de circulaţie a avut loc, în jurul orei 17:00, în comuna Floreşti, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor. Din cauza acestuia, însă, a fost creată o coadă pe câţiva kilometri care s-a întins până în cartierul Grigorescu.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:00, din cauza unui şofer care nu s-a asigurat atunci când a vrut să efectueze un viraj la stânga. În urma impactului, alte două maşini au fost implicate, iar o femeie a fost rănită.

rere

“Un conducător auto, care circula pe raza comunei Floreşti, nu s-a asigurat când a efectuat un viraj la stânga spre Tăuţi. În acest context, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe direcţia opusă, respectiv dinspre Gilău spre Cluj-Napoca, iar în urma impactului autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe contrasens, într-un alt autovehicul. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei femei, pasageră în autoturismul care circula dinspre Gilău spre Cluj-Napoca”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, citat de citynews.ro.

Din cauza acestui accident, circulaţia a fost serios îngreunată, iar coada de maşini s-a întins bine până în cartierul Grigorescu, potrivit unei fotografii trimise de un cititor pe adresa redacţiei.

error: Content is protected !!