Cluj: Zona de picnic de 10 hectare in Floresti

Updated on ianuarie 19, 2015

Primarul comunei Florești, Horia Şulea, a anunțat amenajarea unei zone de picnic unde lumea își va putea petrece timpul liber înconjurat de natură. Suprafaţa de 10 hectare, situată în sudul comunei, va fi amenajată cu alei, bănci şi mobilier specific.

floresti

„Avem peste 30.000 de locuitori, majoritatea populației fiind în zona de sud a comunei. Terenul respectiv este tocmai în această zonă. În prezent el este un teren viran. Floreștenii merită un loc de destindere, de petrecere a timpului liber în week-end-uri și nu numai. Vom aloca bani de la buget pentru amenajarea acestei zone, realizarea de alei, dotarea cu bănci și foișoare, precum și cu mobilier specific zonelor de picnic.

Am investit în sănătatea, confortul, siguranța și educația floreștenilor, prin investiții precum școala, grădinița, stația SVSU, drumul de legătură, stațiile de pompare, iluminat public, iar acum a venit timpul să ne ocupăm și de destinderea lor, de timpul liber al floreștenilor”, a declarat primarul Floreştiului, citat de citynews.ro

error: Content is protected !!