Cluj: Patru barbati aflati in arestul Politiei Judetene au EVADAT, fiind cutati in tot judetul. Trei dintre ei au fost prinsi

Updated on ianuarie 18, 2015 Patru bărbaţi aflaţi în arestul Poliţiei Judeţene Cluj, trei pentru furt calificat şi unul pentru tentativă de omor, au evadat, sâmbătă seară, din arestul IPJ, la ora transmiterii acestei ştiri fiind instituită o alertă în întreg judeţul pentru căutarea evadaţilor.

Alţi doi dintre cei patru tineri evadaţi din arestul Poliţiei Judeţene Cluj au fost prinşi, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi, respectiv, duminică dimineaţă, poliţiştii continuând căutările pentru găsirea celui de-al patrulea evadat, după ce, sâmbătă seară, l-au prins pe minorul de 16 ani.

rwrw

Aceleaşi surse au mai precizat pentru MEDIAFAX că cel de-al treilea evadat a fost prins, duminică dimineaţă, în jurul orei 07:00, în zona gării din Cluj-Napoca, fiind vorba despre Tiberiu Lăcătuş, de 22 de ani, care fusese arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Cei doi bărbaţi au fost duşi în faţa procurorului de caz pentru a fi audiaţi, au mai spus sursele citate.

Potrivit poliţiştilor, la ora actuală, căutările sunt continuate pentru depistarea şi prinderea ultimului evadat, fiind vorba despre Alexandru Cristian Bartuş, de 32 de ani, care are 1.80 metri înălţime, iar în momentul dispariţiei purta o bluză vernil, de nuanţă deschisă, haină şi pantaloni sport, gri, cu două dungi albastre şi pantofi sport, alb cu negru.

Primul dintre cei patru tineri evadaţi din arestul Poliţiei Judeţene Cluj, Daniel Cătălin Baciu, în vârstă de 16 ani, a fost prins, sâmbătă seară, în zona gării din Cluj-Napoca, la câteva ore după dispariţie.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au declarat, sâmbătă seară, pentru MEDIAFAX că, din primele date, a reieşit că cei patru arestaţi preventiv, din care trei pentru furt calificat şi unul pentru tentativă de omor, ar fi reuşit să evadeze din arestul Poliţiei Judeţene Cluj profitând de neatenţia poliţiştilor care erau de serviciu în această seară.

error: Content is protected !!