Cluj: Rochiile de MIREASA lucrate manual si cu Swarovski sunt noile tendinte in 2015. CAT platesc miresele pentru o astfel de rochie

Updated on ianuarie 17, 2015

A început sezonul târgurilor de nunți, iar la Cluj-Napoca, primul astfel de eveniment și-a deschis, vineri, porțile. Târgul „Nuntă la Palat” a adunat în acest an aproximativ 120 de expozanți care își prezintă serviciile cu tot ceea ce înseamnă organizarea unei nunți: decoratul sălii, aranjamentele florale, invitațiile, verighetele, prăjiturile și, bineînțeles, rochiile de mireasă și costumele de mire.

111

„Nuntă la palat” este târgul care dă tonul în materie de noutăți în ceea ce privește organizarea unei nunți. Avem peste 100 de expozanți în cadrul târgului, iar viitorii miri pot să își găsească aici absolut tot ce au nevoie pentru nunta lor.

Ca și noutăți, în ceea ce privește decorațiunile, foarte mult se merge pe baldachine, ceremonii în aer liber, dacă este posibil, dacă nu se poate improviza un colț verde în incinta unui restaurant.

Noutăți ar mai fi foarte multe bijuterii, personalizate , cristale, cu diamante, pentru toate bugetele, candy bar, foarte mult cocktail bar, avem chiar trupe de entertainement.

În materie de rochii tendințele sunt cu multă dantelă, alb mai puțin, mai mult nuanțe de crem, ivoir, culoarea untului, se pune accent pe feminitate și senzualitate, dar nu într-un mod vulgar. Bineînțeles că în cadrul târgului sunt și reduceri, la unele standuri chiar consistente. De exemplu avem un expozant care oferă 50% reducere la rochiile din sezonul trecut”, declarat pentru Vocea Transilvaniei, Anca Gădălean, organizatorul târgului

Atracția târgului o reprezită, ca în fiecare an, rochiile de mireasă.

Nici nu e de mirare că majoritatea expozanților sunt reprezentanți ale unor renumite case de modă, care și-au adus cele mai frumoase și valoroase creații.

De exemplu, Salonul Emma a scos deja pentru 2015, o colecție nouă de rochii de mireasă, lucrate manual, cu dantelă și cristale swarovski. Pentru cel mai scump exemplar, o viitoare mireasă trebuie să scoată din buzunar aproape 4 mii de euro.

error: Content is protected !!