Clujul revolutioneaza medicina din tara. Lanseaza o aplicatie care ii conecteaza pe pacienti cu medici prin intermediul telefoanelor inteligente

Updated on ianuarie 12, 2015

Prima aplicaţie din România care permite accesul persoanelor la sfaturi medicale prin intermediul unui smartphone a fost dezvoltată de IT-iştii din Cluj. Deocamdată, aplicaţia „Primul Medic” a fost anunţată ca fiind disponibilă pe sitemele Android şi iOS.

111

Potrivit descrierii făcute de dezvoltatorii aplicaţiei, discuţiile între pacient şi medici sunt securizate şi confidenţiale, fiind cunoscute doar de către medic şi persoana care cere sfatul acestuia, medicii fiind atent selecţionaţi dintre cei cu experienţă.

Aplicaţia va permite utilizatorului să vitualizeze istoricul sfaturilor primite de la medici, lista medicilor care colaborează cu dezvoltatorii, dar şi posibilitatea ca fiecare sfat să fie notat în funcţie de rezultat.

Deşi ideea dezvoltatorilor, IT-işti care lucrează în Liberty Technology Park din Cluj-Napoca, le-a venit încă din luna iunie a anului 2014, site-ul aplicaţiei „Primul Medic” a fost lansat abia la începutul lui 2014, în 6 ianuarie. (sursa: voceatransilvaniei.ro)

Liberty Technology Park Cluj este primul parc tehnologic din România, un parc de idei plasat intr-un spatiu revolutionar, creat pentru a oferi condiții excepționale de creștere și dezvoltare companiilor din domeniile IT&C și digital.

error: Content is protected !!