Cluj: Calatorii sunt multumiti de autobuzele mov: „Mai coloreaza orasul”. Iti plac?

Updated on ianuarie 12, 2015 Clujenii s-au declarat foarte multumiți de noile achiziții ale Companiei de Transport Public, autobuzele mov. Puse în circulație încă de vineri, când au fost inaugurate de primarului Emil Boc și a directorului CTP, Liviu Neag, noile autobuze le-a atras atenția călătorilor atât prin aspectul cromatic cât și prin cel al confortului.

111

„Foarte frumoase! Mie îmi plac. Sunt moderne și arată bine și din exterior, așa cu mov. Parcă mai colorează orașul”, a spus o doamnă în timp ce se dădea jos din autobuz pentru Ziua de Cluj.

„Pai era cazul să le mai schimbe că unele îs foarte vechi. Astea văd că sunt mai moderne. Să sperăm că o să țină, că la ce drumuri îs în Cluj…”, a spus un domn pentru aceiași sursa.

646x404 (1)

Pe lângă designul modern și scaunele curate, căldura din autobuze este cel mai apreciat lucru, având în vedere frigul de afară.

„Arată frumos. Mă bucur că este căldură înăuntru. La vară cred că va fi și aer condiționat și oricum arată altfel. Și când l-am văzut acum că vine am rămas plăcut surprins. Nu știam că avem autobuze noi”, a spus un tânăr.

Și șoferii CTP care au avut ocazia să le testeze în traficul din Cluj sunt mulțumiți de noile autobuze marca Solaris Urbino 18.

„Merg foarte bine, chiar se simte diferența față de când conduc autobuze mai vechi. Este și căldură, totul merge așa cum trebuie”, a spus un șofer din autobutul cu numărul 9 pentru Ziua de Cluj.

 

error: Content is protected !!