Cluj: Plangeri penale după invazia sobolanilor in Floresti

Updated on ianuarie 10, 2015

Poblema șobolanilor din Florești nu este nici pe departe rezolvată. Primarul Floreștiului, Horia Șulea, a anunțat că au fost formulate plângeri penale în urma invaziei de şobolani din comună, principalii responsabili pentru situația creată fiind unii administratori de blocuri. Aceștia sunt bănuiți că nu au făcut deratizarea, ci au obținut ilegal acte care să dovedească acest lucru.

floresti

”Am descoperit asociații de locatari și e vina administratorilor, nu a asociațiilor, care au venit cu hârtii prin care voiau sa demonstreze că au făcut deratizarea. Din nefericire, le-am arătat că acele documente erau acte fictive și în loc să dea 100 de lei pe deratizare au dat 50 de lei pe un act. Există plângeri penale pe rol și așteptăm ca poliția să își facă treaba în ceea ce privește acele plângeri”, a explicat Șulea la Napoca FM .

La finalul anului 2014, comuna Florești a fost invadată de șobolani. Au existat cazuri în care șobolanii au ros cablurile mașinilor din parcare, iar locuitorii se temeau să iasă pe stradă sau să își lase copiii la joacă în curte, de teamă că vor fi mușcați.

error: Content is protected !!