Cluj. Tudor Taranu: Detin un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap pe care cei de la ROSAL, amplaseaza containere de gunoi. Din moment ce am primit acest loc de parcare, cred ca ar trebui sa pot sa il si folosesc

Updated on ianuarie 9, 2015

Un clujean, Taranu Radu-Tudor, a făcut o reclamație pe siteul domnuleprimar.ro în care relatează un fapt incredibil. Cei de la ROSAL amplasează de câteva săptămâni containerele pentru colectarea selectivă a deșeurilor într-un mod în care îi blochează accesul la parcare.

„Ma numesc Tudor Taranu, si sunt domiciliat in Cluj-Napoca, Str Ciucas Nr 7 Ap 44. Detin locul de parcare Nr 7 de pe Aleea Ciucas, loc destinat persoanelor cu handicap. De cateva saptamani bune, cei de la ROSAL, amplaseaza containerele de plastic, pentru colectarea selectiva a deseurilor, in asa fel incat imi blocheaza sau ingreuneaza accesul in parcare. Conform pozelor ce le-am atasat, veti vedea ca ieri, 7.01.2015, aceste containere au fost iar mutate in spatele masinii, de data aceasta cred, de cei care iau recipientele de plastic si hartia din ele. A trebuit sa fac singur curatenie, dar containerele nu le pot misca eu de la loc.
Va rog, ca impreuna cu cei de la Firma ROSAL, sa gasiti un loc mai adecvat pt amplasarea celor 3 containere, in asa fel incat sa nu mai deranjeze pe cei ce detin parcari in acea zona, atat prin pozitionarea lor, cat si prin mizeria din jurul lor. Din moment ce am primit acest loc de parcare, cred ca ar trebui sa pot sa il si folosesc! Va multumesc!
Cu stima, Tudor Taranu“

Clujeanul a oferit și imaginii pentru a-și susține cauza:

222

6.01.2015 Seara: Container asezat mult mai jos de linia ce demarcheaza parcarea de restul spatiului. A trebuit sa plec undeva, si nu am putut iesi!

222

Aceiasi situatie, in data de 7.01.2015.

222

Din aceasta poza, puteti trage si Dvs concluzia ca se pot aseza containerele mult mai sus, in asa fel incat sa nu mai faca dificil accesul in parcare

error: Content is protected !!