Cluj: „Domnule primar ce s-a intamplat cu `unda verde`? De la semaforul de la Piata Marasti pe directia Centru, toate semafoarele functioneaza invers”

Updated on decembrie 20, 2014

Problema traficului clujean este de mult cunoscută, iar încercările primăriei de a o rezolva nu au avut mare succes. Semafoarele din Cluj le dau mari bătăi de cap șoferilor din cauza nesincronizării.

css

Stimate domn primar, in fiecare zi ma izbesc de aceeasi problema legata de sistemul de semaforizare.

Ce s-a intamplat cu “unda verde” care ar trebui sa faciliteze, conducatorilor auto, un bun flux al circulatiei pe arterele principale. Incepand de la semaforul de la Piata Marasti pe directia Centru, toate semafoarele functioneaza invers, in sensul ca pleci de la un semafor si in 200-300 de metrii te asteapta un alt semafor care tocmai s-a schimbat pe culoarea rosie.

Acest lucru se intampla la fiecare semafor pana in centrul orasului.

Dupa o zi lunga de munca, trebuie sa consumam si ultima rezerva de nervi ramasi ca sa combatem aceasta problema si sa ne conformam legislatiei rutiere, dar deja devine frustrant deoarece un motor diesel se defecteaza destul de usor datorita acestui mod de condus, iar noi practic investim banii castigati din greu la munca, in reparatii costisitoare.

Doresc, ca prin aceasta sesizare, sa propuneti o revizuire a eficientei sistemului urban de semaforizare, si o eventuala ajustare a acestuia, pentru ca noi, cetatenii conducatori de autoturisme, sa beneficiem de “unda verde” care in alte orase din tara functioneaza foarte bine din punctul meu de vedere.

Sunt constient ca nu este o prioritate ceea ce am avut de reclamat, dar am incredere in dumneavoastra ca veti rezolva la un moment dat si aceasta problema.

Daca as putea fi de ajutor, in orice fel, in rezolvarea acestei probleme, as face-o cu tot dragul din respect pentru cetateni orasului Cluj.

Va multumesc pentru timpul acordat.
Stima si respect,
Petrus Romulus Adrian
balerin la Opera Nationala Romana Cluj

error: Content is protected !!