Cluj: „O groapa mare, cu care am facut cunostinta, este exact la intersectia strazilor G.Garibaldi colt cu B-dul 22 Decembrie”. Tu unde ai facut cunostinta cu gropile in oras?

Updated on decembrie 18, 2014

 Lucrările la carosabil din oraș le dă batai de cap clujenilor. Într-o sesizare venită pe platforma domnuleprimar.ro, un clujean se plânge de gropile rămase pe drum și canalele neaduse la nivel cu carosabilul, acestea devenind un pericol pentru trafic dar totodată strică imaginea orașului.

bv454
foto arhiva, citynews.ro

. Domnule primar aveti o problema cu asfaltarea/repararea asfaltului Clujului!

Pana cand nu se remediaza gropile si canalele neaduse la nivelul carosabilului nu cred ca se poate vorbi de o “Capitala Europeana”!!!
Un exemplu neplacut (adica o groapa mare), cu care am facut cunostinta,este exact la intersectia strazilor G.Garibaldi colt cu B-dul 22 Decembrie, pe sens de mers spre Podul Garibaldi!!!Nu cred ca v-ar face placere sa treceti prin aceasta groapa. Rog sa se repare cat mai repede !!!
Vin sarbatorile si nu cadreaza cu imaginea Clujului!!!

Într-o altă sesizare către primarie un clujean atrage atenția asupra drumului spre Valea Fanatelor a cărui reparare a început în toamnă dar lurările au fost finalizate doar într-un procent mic.

Buna ziua. Drumul spre Valea Fanatelor, strada din Cluj-Napoca in care locuiesc cetateni care platesc impozite, cand o da fie practicabila pentru masini si pietoni? S-a inceput in aceasta toamna o tentativa de reparare, insa nu s-a terminat decat o mica portiune. Din cate am aflat, strada apare in actele primariei ca si fiind asfaltata…:o
Multumesc anticipat!

error: Content is protected !!