Speriat ca municipiul Cluj va fi invadat de sobolanii din Floresti, un clujean cere un control anti-sobolani la intrarea in oras

Updated on decembrie 17, 2014 La doi pasi de orasul Cluj-Napoca, in comuna Floresti, sobolanii au pus stapanire pe localitate.

“Sunt foarte multi, eu am vazut 15 intr-o seara. Nu ne mai putem lasa copii sa se joace pentru ca este un focar de infectie. Unii vecini spun ca atunci cand au aruncat gunoiul au sarit la ei”, explica ingrozita o femeie din comuna.

cdcd

Soferii sunt ingroziti pentru ca rozatoarele intra cu usurinta sub capote si rod tot ce prind. Majoritarea soferilor isi verifica cu atentie masina inainte sa plece la drum.

Speriat ca municipiul Cluj va fi invadat de sobolani, un clujean a depus o sesizare la Primarie prin care cere un control anti-sobolani la intrarea in oras:

„Referitor la invazia de sobolani din Floresti, doresc sa propun Primariei Cluj-Napoca ca fiecare masina si cetatean sa fie verificate la intrarea in municipiul Cluj-Napoca, sa fie masinile verificate si cetatenii floresteni verificati sa nu ascunda in sacose, buzunare, sobolani. Ne temem de acest adevarat pericol ce aplaneaza asupra sanatatii clujenilor!” a reclamat

error: Content is protected !!