Cluj: Zone periculoase in trafic

Updated on decembrie 17, 2014 Pe platforma domnuleprimar.ro cetățenii clujeni au făcut sesizări edilului orașului în care îi atrag atenția asupra unor zone periculoase care se întâlnesc în traficul din Cluj.

O primă atenționare vine din partea Deliei Inceu care a spus că stația de autobuz de pe Bulevardul Munci, vis-a-vis de Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu (B-dul Muncii 199-201) este prost amplasată deoarece blochează vizibilitatea autovehiculelor ce vin dinspre oras, si ca urmare creste riscul de producere a accidentelor cu victime din randul pietonilor.

bv-muncii

Doresc sa sesizez primariei municipiului Cluj-Napoca, prezenta neadecvata a indicatorului de statie de autobuz pe B-dul Muncii in vis-a-vis de Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu (B-dul Muncii 199-201). Astfel autobszele opresc in statie care este exact la limita trecerii de pietoni (in fata acesteia) blocand vizibilitatea pentru autovehiculele ce vin dinspre oras, si ca urmare cresterea riscului de producere a accidentelor cu victime din randul pietonilor. De altfel anul acesta au fost cel putin 2 astfel de accidente soldate cu victime, datorate exclusiv faptului ca autobusele au oprit in dreptul marcajului ocupand prima banda de circulatie, si pietonii s-au angajat in traversare prin fata autobuselor. Rog pe aceasta cale persoanele responsabile de siguranta circulatiei la nivelul Municipiului Cluj-Napoca sa actioneze in mod responsabil si sa gaseasca o solutie pentru evitarea acestor evenimente in viitor (cea mai simpla ar fi mutarea cu cca 10m a statiei de autobus astfel ca acestea sa opreasca dupa trecerea de pietoni; nu inaintea ei.

O altă zonă periculoasă sesizată de cetățeni este intersectia str Fabricii cu B-dul muncii unde exista un sens giratoriu format din 5-6 plasticuri amplasate foarte ciudat iar de cand a fost amplasat in acea intersectie au avut loc accidente rutiere foarte grave.

Buna ziua. D-le primar sunt un locuitor a-l Clujului si va sezizez urmatoarele: la intersectia str Fabricii cu B-dul muncii exista un asa zis sens giratoriu format din 5-6 plasticuri amplasate foarte ciudat iar de cand a fost amplasat in acea intersectie au avut loc accidente rutiere f grave numai in zilele de 7 si 8 dec.doua accidente cu SMURD si Pompierii va rog sa luati masuri ca acel sens giratoriu sa fie semnalizat si amplasat corespunzator. Dupa acete accidente politia rutiera in loc sa ia masuri pt semnalizare si amplasare corecta sta la panda sa vada cine nu vede sensul si il traverseaza prin stanga pt a-l amenda.

error: Content is protected !!