Cluj: Spargeri in lant intr-un cartier. Cinci masini au fost pradate de un singur hot

Updated on decembrie 17, 2014 Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii clujeni, fiind principalul suspect în cazul unor furturi. Cinci maşini au fost sparte în cartierul Mărăşti, iar hoţul a furat bunuri în valoare de peste 1.000 de euro, oamenii legii reuşind să recupereze 40% din prejudiciul produs.

ngng

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au depistat un bărbat, de 26 de ani, suspectat de comiterea mai multor furturi din autoturisme,  potrivit Vocea Transilvaniei.

„Din cercetări a reieşit că în cursul lunii noiembrie, pe timp de noapte, tânărul ar fi forţat portierele a cinci autoturisme, parcate pe raza cartierului Mărăşti. Din interior, acesta şi-ar fi însuşit bani, telefoane mobile şi tablete, cauzând un prejudiciu de circa 4.700 de lei. Din prejudiul total reclamat de cele cinci părţi vătămate, poliţiştii au reuşit să recupereze aproximativ 40% din pagubă”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj”.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

error: Content is protected !!