Cluj: Demolarea garajelor dintre blocuri, propunerea unui clujean catre primarie

Updated on decembrie 15, 2014 Un clujean, G. Rosu, a depus o sesizare pentru Primaria Cluj pe domnuleprimar.ro prin care cere anularea autorizatiilor garajelor dintre blocuri. Deocamdata nu a primit un raspuns de la Primarie, doar de la un cetatean cu garaj.

vdvd

G. Rosu:

„Va rugam pt igienizarea si aspectul orasului Cluj anulati autorizatiile garajelor, este un mister ce se gaseste in majoritatea dintre ele ,ar fi mai mult spatiu intre blocurile construite cu spatii mici intre ele daca mai pui si garajele … ”

soferul:
„Asa-i ca tu n-ai garaj? De Dacia ta din 1877 nu se leaga nimeni, dar sa te vad ce-ai face cu o masina mai scumpa pe care s-o gasesti zgariata, cu oglinzile rupte si cu cauciucurile sparte. Asa ca… vezi-ti de treaba … noroc ca dl. primar mai si gandeste, fatza de tine…”

G. Rosu:
„Nenea soferu, daca vrei garaj, cumpara-ti teren, si iti construiesti garaj acolo, bine? Garajele (care de fapt sunt cotete) trebuie sa dispara de pe domeniu public. Dupa cum vorbesti pe acest forum, (ca ti-am citit comentariile la fiecare cerere de desfintare garaje, esti aceeasi persoana), probabil ca prin atitudinea pe care o ai fata de ceilalti, iti atragi sentimente negative, si, in loc sa te impaci cu cei din jur, mai bine injuri si iti bagi masina in garaj, si crezi ca asa vei scapa.”

In iulie 2014 Emil Boc declara:

“Solutia e clara in Cluj. Dupa parerea mea, in cartiere, trebuie facute doua lucruri, dupa Abecedarul: Asfalt, Bec, Canalizare. Mai trebuie facute canalizari si trotuare, dar in urmatorul pas, in 2015 – 2018, trebuie demolate garajele si din doua garaje faci trei locuri de parcare. Trebuie anuntati oamenii cu 6 luni inainte pentru a-si ridica garajele. Sunt cam 20% utilizate ca garaje, restul sunt depozite sau mici ateliere.

Tu ce zici, trebuie demolate garajele?

error: Content is protected !!