Cluj Capitala Europeana a Tineretului 2015 va primi finantare de la Guvern

Updated on decembrie 13, 2014

Proiectul de lege pentru finanțarea Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015 a trecut de Guvern și a fost declarat proiect prioritar național în 2015. Anunțul a fost făcut de ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, pe pagina sa de facebook.

youth

“Şedinţa de Guvern s-a terminat, bugetul a fost aprobat şi va fi trimis la Parlament. “Cluj-Napoca 2015, Capitală Europeană a Tineretului – Youth@Cluj-Napoca 2015”, prin ordonanţă de urgenţă, a fost declarat proiect naţional prioritar al Guvernului în 2015! Multumesc pentru sustinere colegilor din Cabinet si premierului Victor Ponta!”, a scris Aurelia Cristea pe facebook.

În Ordonanța de Urgență privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum și alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice, aprobată vineri, Proiectul “Cluj-Napoca 2015, Capitală Europeană a Tineretului – Youth@Cluj-Napoca 2015” este declarat ca fiind proiect de interes național și european. (sursa: voceatransilvaniei.ro)

Proiectul Cluj Capitala Europeană a Tineretului a iscat o serie de discuții între Ministrul Aurelia Cristea, primarul Emil Boc și reprezentanții Federației SHARE, discuții care au dus la demisia președintelui SHARE, Bogdan Buta. Federația SHARE este mandatată să se ocupe de evenimentele organizate în cadrul Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015.

error: Content is protected !!