Cluj. Emil Boc: Autobuzele noi vor circula doar in municipiu ca o forma de respect pentru clujeni, care le-au platit exclusiv din banii lor

Updated on decembrie 11, 2014 La Cluj au sosit primele opt dintre cele 40 de autobuze poloneze. Celelalte unităţi vor ajunge în parcul auto al Companiei de Transport Public (CTP) până la sfârşitul anului, anunta Ziua de Cluj. Primarul Emil Boc a explicat că cele 40 de autobuze vor circula exclusiv în municipiul Cluj-Napoca, fără a include cursele din zona metropolitană.

În linii mari, s-a stabilit şi o strategie de exploatare a autobuzelor mov: noile mijloace de transport în comun vor circula numai în municipiul Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a explicat motivul pentru care au adoptat această strategie:

vdvd

“Primele 8 bucăți au fost livrate deja, urmează să ajungă la Cluj și restul până la 40. Acestea vor circula doar în municipiu, indiferent de nemulțumirile unor; este o formă de respect pentru clujeni, care au plătit exclusiv din banii lor aceste autobuze”, a declarat primarul pentru Napoca FM.

error: Content is protected !!