Cluj: Accident langa Aeroport. Doua masini au fost implicate, iar o tanara a fost lovita pe trecerea de pietoni

Updated on decembrie 10, 2014 Un accident de circulaţie a avut loc, miercuri dimineaţa, lângă Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, în urma căruia o tânără de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni, anunta citynews.ro

Aceasta s-a angajat regulamentar în traversarea străzii, iar un autoturism a oprit pentru a-i acorda prioritate. În spatele acestuia, însă, un şofer neatent nu a putut frâna la timp şi a lovit maşina oprită la trecere, ea fiind proiectată în tânăra care se afla pe “zebră”.

ewew

„Din primele verificări rezultă că un conducător auto de 35 de ani din Gherla, care circula spre Cluj-Napoca, nu ar fi respectat distanţa de siguranţă în mers şi a acroşat vehiculul din faţa sa. Acesta a fost proiectat în faţă şi a acroşat o tânără de 16 ani angajată regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

error: Content is protected !!